Feel the Difference

Start met Pilates

Heb je altijd al willen weten wat pilates is en of het past bij jou? Als starter ben je heel welkom om samen met mij de methode te ontdekken.

Een aangepast traject van trainingen in kleine groep ėn een private session doen je voelen wat de methode voor jou betekent!

Waarom Pilates?

Een Pilates lichaam betekent voor mij dat jij́ je sterker, langer en leniger voelt met minder fysieke spanning en mentale stress.

Pilates is een holistische bewegingsmethode die je hele lichaam en geest in balans brengt. Na een sessie voel je je sterker, stabieler maar ook meer flexibel waar iets vast zat. Je bloed stroomt sneller en in je geest is er plaats voor nieuwe ideeën!

In het kort – we love Pilates – het versterkt de zwakke spieren en verlengt en stretcht wat strak voelt.

Mijn visie

Empower Yourself

Jou ondersteunen de beste versie van jezelf te worden door de bewuste bewegingen van de pilates-methode, in een setting die vertrouwen geeft.

We staan voor precisie en gaan voor verbluffende veranderingen in je lichaam, je mind en je welzijn.

We gaan verder… en willen dat ieder moment in de studio een positieve ervaring is, de uitzonderlijke service, de warme inrichting en de kwaliteit van de sessie.

Voor wie is het?

Pilates is voor iedereen die op zoek is om op een actieve manier balans te brengen in lichaam en geest. De methode is aantrekkelijk voor alle leeftijden en fitness niveaus. 

Of je nu gewoon een mooie houding wil, bewuster wil bewegen, je andere sporten wil aanvullen,…er zijn zoveel verschillende soorten lessen en apparaten dat iedereen zich op zijn gemak voelt èn kan uitdagen.

“Pilates met Lien is een perfecte combinatie van work-out en ontspanning, in een good-vibes sfeer! Zowel in de studio als on-line.”

Elisa

“Love the classes at Idō.”

Gwen

“Heerlijke work-out, doet zoveel deugd. De studio is prachtig en je bent even weg van de realiteit. Lien je bent echt goud waard.”

Lore

idō studio aanbod

Feel the Difference

Een pakket ter waarde van 155 Euro voor 99,- op maat van wie kennis wil maken met Pilates.

Veelgestelde vragen

Het is mijn eerste Pilates les, wat moet ik weten?

Als je start bij ons in de studio ga je eerst een starters-pakket doorlopen. De start-gids geeft advies over beginnersvriendelijke lessen om je veilig te laten trainen. Bespreek vooraf met Lien of de instructor of je ergens kwetsuren hebt of waar we rekening mee moeten houden. We trainen maximum met 5 dus kunnen we steeds ons deskunding oog op iedereen richten. We raden je aan om zo vaak mogelijk naar zoveel mogelijk lessen te komen om de voordelen sneller te zien. In al onze lessen ben je meer dan welkom om uit te rusten wanneer dit nodig is. In Pilates gaat het om de mind-body connectie en iedere dag is anders, dit respecteren we maar daag je zelf wèl uit waar het kan. In je start-pakket zit ook een private sessie (30 min) waar je alle vragen kan stellen die nodig zijn en wij jou persoonlijke feedback en tips geven. We geven jou een omgeving om veilig te trainen.

 

Wat breng ik mee?

Draag comfortabele, lichte kleding die met je lichaam meebeweegt. Zorg dat je kleding geen ritsjes of versiering heeft, dit om de toestellen te beschermen. Liefst is de kleding strak zodat jezelf en ook wij je alignment kunnen nakijken. Kom je in pilates kledij dan draag laagjes zodat je warm terug kan vertrekken. Breng je Grip Sokjes mee. Als je er geen hebt, kunnen ze in de studio worden gekocht of geleend.

Een handdoek voor de toestellen is niet nodig, deze ontsmet je na gebruik. Een handdoek voor persoonlijke sweatdrops mag je meebrengen.

We willen dat je licht aankomt en nog lichter vertrekt, dus bieden we al het andere materiaal van topkwaliteit aan blokken, therabands, bolsters en parasetters. We bieden een plaats om je om te kleden als je dat wenst. Je bent ook van harte welkom om voor en na de les te genieten van een gratis kopje thee of water. We zijn trots op onze aandacht voor detail en streven ernaar om alles te bieden wat je nodig hebt om elke les die je bij ons hebt zo naadloos mogelijk te maken.

Hoe vind ik de studio?

De studio ligt in Bree, Gerdingen. Op de Gerdingerpoort 22a. Je kan je wagen parkeren op de Geringerpoort Parking 8. Deze is openbaar en gratis. Vandaar is het oversteken en 30m wandelen. Je bent, net zoals bij Joseph Pilates, letterlijk welkom in ons eigen huis, dus kijk naar de zwarte signalisatie Idō Studio. Dan bel je aan, onderste bel en als de buzzer gaat kom je binnen. In de inkom hal plaats je jouw schoenen en kom naar beneden (minus 1). Welkom!

Kan ik annuleren voor een les?

Omdat we een zeer kleine studio zijn met een beperkt aantal plaatsen per klas, lopen andere mensen het oefenen mis als je niet komt opdagen. We vragen je om zo snel mogelijk en minimaal 24 uur voor aanvang van de les te annuleren via de boekingsapp. Als je een geboekte les niet bijwoont of annuleert, minder dan 24 uur voor het begin, verlies je je leskrediet.

Hoe boek ik een les?

We raden je aan om een account bij ons aan te maken via de site ‘reserveren’ of download onze app en te boeken voordat je deelneemt. Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen per klas hebben, is reserveren nodig om teleurstelling te voorkomen als een les volgeboekt is als je opdaagt.

idō studio team

Stronger together

We bouwen mee aan de opleiding van instructors met een positieve houding en kernwaarden die aansluiten bij onze visie.

Lien

Lien

Instructor en zaakvoerder

Gepassioneerd door wetenschap met een holistische visie op gezondheid. Pilates was dus liefde op het eerste zicht!

Peak Pilates certified Level III, NY Real Pilates apprentice – Lineage Romana Kryzanowska, met tal van bijkomende opleidingen en specialisaties in de pilates methode. Lien gaf les in verschillende studios en opende in 2020 een eigen volledig uitgeruste pilates studio voor lessen in kleine groepjes.

Gwen

Gwen

Intern Instructor

Gwen voltooide module I van Level II Peak Pilates Comprehensive-certificering. Deze uitgebreide certificering is een modulair programma met drie niveaus dat de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding biedt. 

Je kan Gwen ontmoeten als gedreven instructor in de starterpakketten en de intermediate class.

De juiste keuze

Twijfel je nog? Contacteer me!

Voor vragen of specifieke topics die je met mij wil bespreken

 

Pin It on Pinterest