Idō Studio

Een cosy pilates studio met een hart

Reform your life

Voor een duurzame en blijvende verandering van je lichaam is Pilates de meest transformerende methode.

Een weldoordachte serie van oefeningen, gebruik makend van apparatus, geeft je kracht, flexibiliteit, stabiliteit en houdingsbewustzijn.

Find your core, challenge your body, change your life.

Lien Verheggen

Founder

Waarom Pilates?

Become the difference

Of Pilates nu een tweede natuur voor je is, of dat je een beginner, een nieuwe mama, een zakenvrouw, atleet of zoveel meer bent …
Ontdek de beste versie van jezelf!

Joseph Pilates

Change happens through movement and MOVEMENT HEALS

Our Space

Verborgen in Bree, geeft onze private en unieke studio pilates lessen met maximaal 5 deelnemers. We geven je de aandacht en focus , nodig om echte connectie en vaardigheid te ontwikkelen.

De studio is volledig uitgerust met nieuwe authentieke Peak Pilates toestellen, reformers, towers, spine correctors, ladder barrel en chairs, in een ruimte die rust en sereniteit uitademt. 

We zijn een small-female owned en operated studio, staan voor ethiek en duurzaamheid. Bij ons is over elk detail nagedacht om voor jou een plaats te creeëren met een thuisgevoel. Een plaats waar je veilig je practice kan leren of verdiepen. De manier waarop de toestellen geplaatst zijn, luchtverversing en geuren, complimentary alkaline water en thee, we dachten aan alles…

Enter the studio, leave the outside world behind and immerse yourself in our sanctuary of good vibes.

Pin It on Pinterest