Pilates aanbod

Onze aanpak is resoluut anders

Wat onze studio zo anders maakt? Het feit dat je hier alleen, per twee of maximum per drie komt oefenen. De persoonlijke begeleiding die je krijgt. Het feit dat we trouw blijven aan de klassieke pilatesmethode. Maar ook de toestellen waarmee we werken. Je komt terecht in een exclusieve setting waarin je alle zorg, aandacht en expertise krijgt die je verdient.

idō studio aanbod

Let’s strengthen, heal and grow together.

Maak je keuze uit ons aanbod:

Privé Pilates

Wil je je nog meer verdiepen in pilates, heb je een blessure of deed je nooit eerder pilates? Dan is een privésessie zeker aangewezen. Onze oprichtster Lien focust zich ten volle op jou, je lichaam en je doelstellingen.

De privésessies gaan door op zaterdag en zondag.

Duo Pilates

Met twee boek je sneller vooruitgang dan in een semi-privésessie. Bovendien is samen oefenen wel zo leuk! Kom je met twee, dan is het wel de bedoeling dat je kiest voor een vaste persoon. Zo evolueer je gelijk, en dat onder de ervaren begeleiding van Lien, onze oprichtster.

De duosessies gaan door op zaterdag en zondag

Semi-privé Pilates

Je sluit aan bij een groepje van maximum 3 personen. We werken naar een gemeenschappelijk doel, maar maken tegelijk ruimte voor jouw individuele wensen én voldoende persoonlijke begeleiding. Je bent voor deze lessen in de veilige handen van Gwen en Talia, of – als je tijdens het weekend komt – van Lien.

De semi-privésessies gaan door op dinsdag- en woensdagavond, op vrijdagochtend en in het weekend.

Praktisch

Hoe werken we?

Elke sessie duurt 50 minuten.

Voor- of nadien geniet je van water of thee in onze gezellige zithoek.
Idostudio Pilates
Praktisch

Onze prijzen

De geldigheid van je credits gaat in op het moment van je aankoop. Je bent zeker van je plaats in een les zodra je je les gereserveerd hebt. Daarna ken je je deelname niet meer annuleren of verplaatsen.

Kan je onverwacht niet komen? Verwittig ons dan toch zodat we op de hoogte zijn.

Je credits zijn niet overdraagbaar.

“Pilates met Lien is een perfecte combinatie van work-out en ontspanning, in een good-vibes sfeer! Zowel in de studio als on-line.”

Elisa

“Love the classes at Idō.”

Gwen

“Heerlijke work-out tijdens mijn zwangerschap, deed zoveel deugd. De studio is prachtig en je bent even weg van de realiteit. Lien je bent echt goud waard.”

Lore

Pin It on Pinterest