Pilates aanbod

All good things come in small packages

idō studio aanbod

Become the difference

Start je pas met Pilates of heb je al ervaring? Kies het pakket dat bij jou past.

idō studio special

Fit Zwanger Pilates

Voel je fit en actief tijdens maar ook na je zwangerschap. Omdat jij al aan zoveel moet denken als je zwanger bent, doen wij het denkwerk wat betreft veilig en efficiënt bewegen. Jij moet gewoon komen en trainen.

 

Pilates Overzicht

Kies de juiste les

Classical Pilates

Classical Pilates is voor de starter of als je terugkeert na een kwetsure. Je leert heel gecontroleerd de basis principes en matoefeningen. Er worden ook al elementen van een Tower-les geïntroduceerd.

LEVEL I

Tower

Wil je een mix van Mat en Tower oefeningen dan is deze les geschikt voor jou. We gebruiken de PeakPilates tower tot het uiterste. Het toestel gaat je helpen om je mat-oefeningen beter onder de knie te krijgen, te verdiepen of zal je extra uitdagen!

LEVEL I en LEVEL II

Reformer

Het lijkt ingewikkeld maar het is een heerlijke work-out! Neem plaats op je eigen reformer die je vooraf instelt op jouw lichaam. Uitermate geschikt voor iemand die op zoek is naar een correcte lichaamshouding en aandacht aan techniek schenkt.  

LEVEL I en LEVEL II

Chair & Mat

De ultieme manier om kracht op te bouwen en je stabiliteit, balans en lichaamsbeheersing uit te dagen. In deze atletische training combineren we mat met Chair-oefeningen.
ADVANCED

Barrel & Mat

De mooie vorm van de Barrel geeft je rug de nodige ondersteuning en feedback. Je werkt aan kracht, flexibiliteit en coördinatie. Je lichaam is je dankbaar na een lange werkdag! 

LEVEL I

Flex & Stretch

Align je fascia en diepste spieren. Foamroller en parasetters maken je langer, leniger en meer gebalanceerd. Een medidatieve bewegingsles met aandacht voor ademhaling.

LEVEL I

FitZwanger

Prenatale Pilates is een mooie stap in een gezonde zwangerschap. Het helpt je actief voorbereiden op je bevalling en moeder-zijn. Geef aandacht aan je diepe core-, arm en rugspieren.

LEVEL I

Dynamic Flow

Beweeg vloeiend doorheen het hele klassieke pilates repertoire. We kijken naar de stemming van de dag en kiezen mat met props, tower of reformer. BE SUPRISED in onze signature Dynamic FLOW.

LEVEL I

Jump & Sculpt

Verbrand serious wat calorietjes met deze cardio-full body workout! Een high intensity class gebruik makend van de reformer en jump board. Minimum 10 Level I reformer en niet bang van een uitdaging.

INTERMEDIATE

 

De juiste keuze

Hoe kies je het geschikte pakket voor jou?

Nieuw in onze studio? Dan volg je eerst het starterspakket ‘feel the difference’. Na 5 lessen voel je het verschil! Wil je daarna je pilates traject verder zetten en ècht resultaat zien? ‘See the difference’ is de volgende stap! Je start-gids geeft raad welke lessen je kan volgen, zorg voor afwisseling. 

Heb je beide trajecten doorlopen dan ben je een ‘pilates-fan’! Kies met een beurtenkaart uit het aanbod passend bij jouw gevoel en agenda. Het blijft belangrijk om te variëren om zo de hele pilates methode te ontdekken.

 

“Pilates met Lien is een perfecte combinatie van work-out en ontspanning, in een good-vibes sfeer! Zowel in de studio als on-line.”

Elisa

“Love the classes at Idō.”

Gwen

“Heerlijke work-out tijdens mijn zwangerschap, deed zoveel deugd. De studio is prachtig en je bent even weg van de realiteit. Lien je bent echt goud waard.”

Lore

Pin It on Pinterest