Over Lien

Mijn professionele carrière startte als vroedvrouw, hier leerde ik het belang kennen van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Steeds verder studerend en evoluerend (MSc Medical & Social sciences, MSc Gender Studies), begon ik een eigen firma Lyncoclinical waar ik voornamelijk actief ben als consultant in de farma en medical devices industry. De passie voor pilates ontstond na een enkelblessure, de herstellende invloed paste perfect in mijn holistische visie op gezondheid en herstel, ik was meteen verkocht. 

PPC level I 2016 – PPC level II 2018 – PPC level III 2021. Mijn Master trainers zijn Yves De Moor (Y-pilates Gent) en Simone Hörster (CorePilates Berlijn).

Bridge student + Apprenticeship The Real Pilates NYC Juli 2022 waar ik de methode als systeem verder verdiep om een 3de generatie teacher te worden in de lineage of Romana Kryzanowska onder de leiding van Alycea Ungaro en haar team.

Ik hoop je te zien in de studio en wil al mijn geweldige en inspirerende cliënten bedanken voor hun voortdurende steun!

Xx, Lien 

Idō visie

Empower Yourself

Jou ondersteunen de beste versie van jezelf te worden door de bewuste bewegingen van de pilates-methode, in een setting die vertrouwen geeft. 

We staan voor precisie en gaan voor verbluffende veranderingen in je lichaam, je mind en je welzijn. 

We gaan verder… en willen dat ieder moment in de studio een positieve ervaring is, de uitzonderlijke service, de warme inrichting en de kwaliteit van de sessie.

idō studio team

Stronger together

We bouwen mee aan de opleiding van instructors met een positieve houding en kernwaarden die aansluiten bij onze visie.

Gwen

Gwen

Instructor

Gwen is LEVEL II Peak Pilates Comprehensive-certified. Deze uitgebreide certificering is een modulair programma met drie niveaus dat de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding biedt. 

Je kan Gwen ontmoeten als gedreven instructor in de starterpakketten en de level II class.

Ozgur

Ozgur

Instructor

Ozgur heeft een mat-opleiding en start met LEVEL I Peak Pilates Comprehensive Sep 22. 

Met haar oog voor detail en aandacht voor techniek verzorgt ze de classical pilates lessen. Haar natuurlijke flair en zachte aanpak maakt dat je je snel thuis voelt in haar lesjes!

 

Talia

Talia

Instructor

Talia is LEVEL II Peak Pilates Comprehensive certified.

Energiek, creatief met een portie pit! Sportief sinds de pampers, verliefd op Pilates sinds haar eerste les in 2017. Hobby werd passie, passie werd een levensstijl, die ze graag met jullie deelt.

Talia geeft LEVEL I-II mat en equipment lessen.

 

Pin It on Pinterest