Over Idõ studio

Zodra je door de deur stapt…

Van de rustgevende kleuren over de minimalistische inrichting tot de gloednieuwe apparaten: zodra je door de deur stapt bij IDŌ STUDIO voel je aan alles waar het ons om te doen is. Dit is niet zomaar een plaats waar je een work-out komt doen. Dit is een toevluchtsoord waar groei, rust en persoonlijke aandacht vooropstaan. Elk moment in onze studio moet een positieve ervaring voor je zijn. Van onze service over de warme inrichting tot de kwaliteit van je pilatessessie.

Jouw persoonlijke begeleiding

Of je nu op zoek bent naar meer fysieke kracht dan wel naar innerlijke veerkracht: ons gecertificeerd team begeleidt je persoonlijk en met veel passie, zorg en aandacht. Via bewuste bewegingen volgens de pilatesmethode brengen we je naar de beste versie van jezelf. En dat in een setting die vertrouwen geeft. Precisie en verbluffende veranderingen in je lichaam, geest en welzijn: we gaan voor niks minder.

Idostudio Pilates

Lien

Oprichtster en instructor

Hoi, ik ben Lien, oprichtster van IDŌ STUDIO en helemaal verknocht aan pilates. Het begon allemaal met een enkelblessure, waarna ik onvoldoende flexibiliteit had in mijn enkelgewricht. Op aanraden van mijn kinesist kwam ik in een pilatesstudio terecht, en toen ik zag hoe snel mijn enkelflexibiliteit verbeterde én letterlijk aan den lijve voelde wat pilates voor mijn gezondheid en welzijn deed, wist ik: hier wil ik alles over weten.

Vele opleidingen en oefensessies later richtte ik IDŌ STUDIO op. Een plek waar ik mijn holistische visie op gezondheid en welzijn ten volle wil laten bloeien. En waar ik mijn eigen unieke kijk op pilates naar de praktijk vertaal.

Oh ja, en zelf vind je mij minstens twee tot drie keer per week op de toestellen voor een online les bij mijn teachers.

Mijn opleidingen:

  • The Real Pilates graduate NYC Maart 2023: ik werd 3de generatieteacher nadat ik een opleiding van 600 u volgde in de klassieke pilates waarbij ik de methode als systeem van Romana Kryzanowska aanleerde via Alycea Ungaro en haar team.
  • PPC level III 2021
  • PPC level II 2018
  • PPC level I 2016
idō studio team

Stronger together

We bouwen mee aan de opleiding van instructors met een positieve houding en kernwaarden die aansluiten bij onze visie.

Talia

Talia

Instructor

Energiek, creatief met een portie pit: dat is Talia. Sportief sinds de pampers, verliefd op pilates sinds haar eerste les in 2017. Haar hobby werd haar passie, en haar passie werd een levensstijl. En die deelt ze graag met jullie!

Talia’s opleidingen:

  • LEVEL II Peak Pilates Comprehensive certified. Deze uitgebreide certificering staat voor de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding. Level III in opleiding.
Alexandra

Alexandra

Instructor

Hallo! Ik ben Alexandra, mijn Pilates reis begon als een zoektocht naar meer balans en kracht, en groeide al snel tot een passie en een groot enthousiasme om meer te leren. Na het volgen van mijn opleiding kijk ik er naar uit mijn ervaring en kennis met jullie te delen! Niet alleen wil ik je inspireren om grenzen te verleggen, maar ik ben ook een levend bewijs van wat mogelijk is wanneer je gelooft in jezelf en vastberaden bent om te groeien.

Alexandra’s opleidingen:

  • LEVEL I Peak Pilates Comprehensive certified. Deze uitgebreide certificering staat voor de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding.
Gwen

Gwen

Instructor

Met haar deskundige begeleiding en motiverende aanpak helpt Gwen jou sterk en flexibel te worden. Op dit moment geniet ze nog van een welverdiende zwangerschapsrust, maar zodra ze terugkeert naar de studio zal haar passie voor pilates er ongetwijfeld weer vanaf spatten.

Gwens opleidingen:

  • LEVEL II Peak Pilates Comprehensive-certified. Deze uitgebreide certificering staat voor de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding.
Uitrusting

Volledige uitrusting met klassieke pilatestoestellen

Bij ons vind je een volledige uitrusting met de klassieke pilatestoestellen van Pilates Scandinavia. Die blinken uit qua rendement en veerkracht, en zorgen ervoor dat je veel efficiënter traint. Of – zoals de bedenkers het zelf zeggen: als in een duet ontstaat er een samenspel tussen je lichaam en het toestel. Bij IDŌ STUDIO gebruiken we de apparaten samen als één systeem, omdat we enkel zo tot het hoogste rendement en tot een echte transformatie komen.

De toestellen van Pilates Scandinavia zijn geen massaproductie. Integendeel zelfs: ze worden volledig met de hand gemaakt zoals je kan zien in dit filmpje. Ze zijn niet goedkoop, maar als klant heb je recht op het beste.

Pin It on Pinterest