Over Lien

Mijn professionele carrière startte als vroedvrouw, hier leerde ik het belang kennen van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Steeds verder studerend en evoluerend (MSc Medical & Social sciences, MSc Gender Studies), begon ik een eigen firma Lyncoclinical waar ik voornamelijk actief ben als consultant in de farma en medical devices industry. De passie voor pilates ontstond na een enkelblessure, de herstellende invloed paste perfect in mijn holistische visie op gezondheid en herstel, ik was meteen verkocht. Sinds december 2016 ben ik gecertificeerd Peak Pilates instructor.

Mijn Master trainers zijn Yves De Moor (Y-pilates Gent) en Simone Hörster (CorePilates Berlijn). In Juli 2019 behaalde ik mijn Level II in deze methode en de continue opleiding zet zich verder. Momenteel ben ik in voorbereiding voor het hoogste level III.  

Mijn huidige sub-specialisatie is pre-en postnatale pilates waar ik een 5 tal jaar ervaring in heb. Pilates recovery training na borst(kanker) of reconstructie operaties staat op het programma 21-22. 

Ik hoop je te zien in de studio en wil al mijn geweldige en inspirerende cliënten bedanken voor hun voortdurende steun!

Xx, Lien 

Mijn visie

Empower Yourself

Jou ondersteunen de beste versie van jezelf te worden door de bewuste bewegingen van de pilates-methode, in een setting die vertrouwen geeft. 

We staan voor precisie en gaan voor verbluffende veranderingen in je lichaam, je mind en je welzijn. 

We gaan verder… en willen dat ieder moment in de studio een positieve ervaring is, de uitzonderlijke service, de warme inrichting en de kwaliteit van de sessie.

idō studio team

Stronger together

We bouwen mee aan de opleiding van instructors met een positieve houding en kernwaarden die aansluiten bij onze visie.

Gwen

Gwen

Intern Instructor

Gwen is LEVEL I Peak Pilates Comprehensive-certified. Deze uitgebreide certificering is een modulair programma met drie niveaus dat de hoogste kwaliteit aan pilates basisopleiding biedt. 

Je kan Gwen ontmoeten als gedreven instructor in de starterpakketten en de level I class.

Pin It on Pinterest