Heb je enig idee hoe hard je Pilates-instructor voor je werkt?


Show them your love…

Wat nog belangrijker is, weet je hoeveel ze ervan houden om het te doen? Ik weet wat er achter de schermen gebeurt. De instructors zijn er voor jou, de client, die heel regelmatig naar de les komt, je best doet en echt vooruitgang boekt in de richting van je doelen! 

Maar jouw instructors: ze kijken naar je uitlijning, zweven over je bewegingen en vangen jullie allemaal op, op elk mogelijk moment. En als ze dat doen, lichten ze op. Een mooie glimlach verspreidt zich over hun gezicht, gevolgd door een uitroep als That’s it! of Prachtig!

Hun trots op jouw succes is ongeëvenaard; want tenslotte, als jij slaagt, zullen zij dat ook doen.

In jouw training werk je aan spieren en versterk je ze – en verbeter je ook jouw houding. Maar je instructor is zo’n energieke bal van passie dat ze elke beweging zo diep meevoelt dat ze vaak pijn krijgt alleen al van het lesgeven; letterlijk. Ze hebben vaak spierpijn na de les omdat ze zich met hart, ziel en lichaam voor dit werk inzetten – net als jij!

Ik heb zoveel geluk dat ik dit elke dag bij mezelf mag meemaken maar ook instructors help om fenomenaal te worden in het lesgeven van de pilates methode.

En jullie delen in dit geluk- je krijgt ze te zien tijdens je trainingen, terwijl ze doen waar ze het meest van houden in het leven! Dus waarom laten we ze niet zien hoeveel we ze waarderen?

Pin It on Pinterest

Share This