Ontdek de Nieuwe Pilateservaring – ontdek het systeem!

 

Bij onze heropende pilatesstudio draait alles om jou. Met onze nieuwe focus op privésessies en semi-privates richten we ons op jouw individuele behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van pilates wil leren, of gevorderd, we zullen een programma op maat ontwerpen dat perfect bij jou past. Met onze aandacht en begeleiding kun je er zeker van zijn dat je elke sessie het maximale uit je workout haalt.

 

 

Innovatieve apparatuur voor optimale resultaten

 

 

 

Naast onze exclusieve privésessies hebben we ook geïnvesteerd in state-of-the-art apparatuur om je pilateservaring naar een hoger niveau te tillen. Onze nieuwe apparatuur is trouw aan de klassieke methode en ontworpen om je spieren effectiever te trainen en je flexibiliteit te vergroten. Met geavanceerde apparatuur zoals de reformer, de cadillac en de chair kun je oefeningen uitvoeren die je lichaam uitdagen. We begeleiden jou bij het gebruik van deze apparatuur, zodat je optimaal kunt profiteren van hun mogelijkheden.

 

 

 

Veiligheid en cozyness blijven voorop staan

 

Bij onze heropening staat jouw veiligheid voorop. De studio is nog gezelliger, nog meer ingericht zodat jij met een gerust hart kunt trainen. We volgen de klassieke pilates methode zoals deze ontworpen werd door Joseph Pilates. Jouw welzijn en progressie is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een veilige en plezierige pilateservaring hebt.

 

Als je op zoek bent naar een nieuwe en op maat gemaakte pilateservaring, dan is onze heropende studio met exclusieve privésessies en innovatieve apparatuur de plek voor jou! 

 

 

 

Experience for yourself the benefits of a truly holistic Pilates studio – join us today and find the self-love, self-healing, and resilience you’re looking for.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This